Nimitysuutinen: Juha Jaakola VTK Kiinteistöt Oy:n ja Vivamus Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtajaksi.

Nimitysuutinen: Juha Jaakola VTK Kiinteistöt Oy:n ja Vivamus Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtajaksi.

Ajankohtaista
06.05.24

Juha Jaakola aloittaa 1.6.2024 VTK Kiinteistöt Oy:n ja Vivamus Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtajana.

VTK-konserniin kuuluu Vantaan kaupungin omistama emoyhtiö VTK Kiinteistöt Oy ja Vivamus -alakonserni, jonka emoyhtiö on Vivamus Kiinteistöt Oy. Neljän vuosikymmenen aikana VTK Kiinteistöt Oy on ollut merkittävä kiinteistöjen toteuttaja Vantaalla. VTK konsernin liikevaihto vuonna oli 2023 n. 33 milj. euroa ja taseen loppusumma n. 171 milj. euroa. Viime vuodet ovat olleet VTK Kiinteistöt Oy:lle voimakasta kasvun aikaa.

VTK Kiinteistöt Oy rakennuttaa, ylläpitää ja omistaa Vantaan kaupungin toisen asteen koulutiloja ja liikuntahalleja lukuun ottamatta uimahalleja. Yhtiö rakennuttaa lähivuosina mittavaa, yhteensä n. 250 milj. euron Vantaan kaupungin investointiohjelmaa.

VTK Kiinteistöt Oy:n alakonserni Vivamus Kiinteistöt Oy tuottaa elinkeinoelämän ja muun kaupungin ulkopuolisen tahon käyttöön markkinaehtoisesti vuokrattavat kohteet. Kiinteistöliiketoiminta keskittyy pääosin Vantaalla toimivien pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin sekä julkisiin kiinteistöihin.

Juhalla on useamman vuoden kokemus rakennushankkeista ja kiinteistökehityksestä. Avia Real Estatessa hankekehitysjohtajan toimessa hän oli mukana mm. lentokenttäkaupunki Avia Cityä -hankkeessa. Kaikkiaan Lentokenttäalueelle rakennetaan n. 400 000 kerroneliötä asumista, toimistoja ja hotelleja.

Juha siirtyi toimitusjohtajaksi VTK Kiinteistöt Oy:hyn ja Vivamus Kiinteistöt Oy:hyn Exilionilta. Koulutukseltaan Juha on diplomi-insinööri.