Liike- ja toimistotilat

Toimistotilat

VTK Kiinteistöt Oy tarjoaa nykyaikaisia toimistotiloja edulliseen hintaan. Valikoimiimme kuuluu sekä sekä huone- että avokonttoreita 1-2 hengen tiloista usean kerroksen toimistokokonaisuuksiin.

Liiketilat

Eri puolille Vantaata sijoittuvia VTK:n liiketilakohteita on sekä katutasossa että kerroksissa. Tutustu vapaisiin toimisto- ja liiketiloihin sivun oikean laidan esittelyissä.

Tila- ja kiinteistöpalvelut

Järjestämme omistamiimme kiinteistöihin, tytäryhtiöihin ja osakkuusyhtiöihin hallintopalveluja, teknisen ylläpidon palveluja sekä käyttäjäpalveluja.

Käyttäjäpalveluja ovat mm. siivous, aulapalvelut, kalustus- ja sisustusratkaisut, neuvottelu- ja kokouspalvelut, catering yms. Käyttäjäpalveluja vuokralaiset ostavat suoraan palvelujen tuottajalta, kuitenkin siten, että kilpailuttamme keskitetysti vuokralaisen puolesta em. palvelut ja laadimme vuokralaisen kannalta kokonaisedulliset palveluratkaisut.

Kiinteistöpalvelujemme lähtökohtana ovat käyttäjän eli vuokralaisen toiminnan vaatimukset sekä yhtiömme kannalta tarkasteltu elinkaaritalous, jolloin turvaamme kiinteistöjemme pitkäaikaiskannattavuuden.